Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Psyllium 300 g

Lisätietoa raaka-aineista

PSYLLIUM

Ravintokuitua olisi hyvä saada päivittäin 25-35 grammaa, mutta monella saanti jää tämän alle. Psyllium on helppokäyttöinen kuitulisä, joka sopii yleensä myös herkkävatsaiselle. Se tasapainottaa vatsan toimintaa ja on osoittautunut tehokkaaksi apukeinoksi ummetuksen ehkäisyssä ja hoidossa. Psylliumin ummetusta lievittävä teho perustuu siihen, että se kykenee muodostamaan veden kanssa geelimäistä massaa. Tämä nopeuttaa ruoan läpikulkua suolistossa, pehmentää ulostetta ja säännöllistää suoliston toimintaa.

Psyllium 300 g
14.90 €
Kpl:      



Lähde Psyllium - hyvää vatsallesi

 

Lähde Psyllium vatsasi hyvinvointiin. Psyllium-kuitujauhe on ratamokasvin kuivattua siemenkuorta. Psyllium edistää normaalia ruuansulatusta ja suoliston normaalia toimintaa. Ei sisällä täyteaineita.

 

Psyllium on helppokäyttöinen kuitulisä, joka sopii yleensä myös herkkävatsaiselle. Se tasapainottaa vatsan toimintaa ja on osoittautunut tehokkaaksi apukeinoksi ummetuksen ehkäisyssä ja hoidossa.

 

Aineosat: psyllium 100 %

 

Ravintoarvot / 100 g:

Energiaa   728 kJ/174 kcal

Rasvaa   0,6 g

- tyydyttynyttä rasvaa   0,1 g

Hiilihydraatteja      0 g

- joista sokereita   0 g

Proteiinia          1,5 g

Suolaa              0,2 g

Ravintokuitua   85 g

 

Purkissa on noin 74 päivän annosta kerran päivässä otettuna.

Käyttöohje: annostus 1 - 2 krt/pv, jauhetta sekoitetaan 1 mitta esim. 2 dl juomaa tai joqurttiin (mitta 5 ml ~ 2,7 g), juo aina lisäksi riittävästi vettä psylliumin käytön yhteydessä.

 

Älä ylitä annosta. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho