Avainlippu
Facebook   Instagram  
EtusivuTarjouksetAjankohtaistaTietoa meistäJälleenmyyjätToimitusehdotRekisteriselosteYhteystiedot
Pomon buusteri 200 g

Lisätietoa raaka-aineista

KARPALO

 • Karpaloon kotimainen terveellinen ja runsaskuituinen vitamiinipommi, joka auttaa moneen vaivaan. Se edesauttaa hyvää terveyttä sekä hellii vatsaa ja suolistoa, sillä se sisältää suoliston terveydelle tärkeää pektiinia ja karvasaineita ja myös kuitua.
 • Karpalolla pyritään tukemaan virtsateiden hyvinvointia, sillä sen sisältämät flavonoidit hillitsevät bakteereja ja saattavat estää niiden kiinnittymisen virtsateiden limakalvoihin.
 • Karpalo sisältää myös antioksidantteja, A-vitamiinin esiastetta beetakaroteenia, B-, C-, D- ja E-vitamiinia, kivennäis- ja hivenaineita sekä omega 3- ja omega 6 -rasvahappoja. Lisäksi karpalossa on runsaasti kversetiini-nimistä flavonoidiyhdistettä, jonka on todettu rauhoittavan allergisia reaktioita.
 • Lähde-ravintolisissä on koko marja hienonnettu.

TYRNI

 • Millään muulla marjalla ei ole näin suurta öljypitoisuutta kuin tyrnillä. Tyrniöljy on tyrnin ehkä arvokkain ainesosa, joka sisältää mm. oleini-, steariini, linoli-, palmetolini- ja öljyhappoa. E-vitamiini ja kartenoidipitoiset palmetoliini ja linoliöljyt ovat erittäin suotuisia rasva-aineenvaihdunnalle. Ihon terveydelle tärkeää palmetoliinihappoa on marjalihassa yli 30%. Tyrnin sisältämistä rasvahapoista yli 90% on ns. välttämättömiä Omega 3 -rasvahappoja, joita on saatava päivittäin. Lisäksi tyrni sisältää myös Omega 6-, 7-, ja 9 -rasvahappoja. Tyrnin siemenet ja hedelmäliha sisältävät monityydyttämättömiä rasvahappoja, joilla on suotuisia terveysvaikutuksia. Tyrnimarjassa on linoli- ja alfalinolenihappoa. Elimistö muuntaa linolihappoa GLA:ksi, jota tarvitaan hyvän hormonitoiminnan ylläpitämiseen. Tyrnin öljyt vaikuttavat suotuisasti limakalvojen rakenteeseen. Marjassa saa nämä rasvahapot sisäisesti ja ne suojelevat koko elimistöä.
 • Tyrnimarja on äärimmäisen vitamiinirikas; mm.  C-, E- ja B-vitamiineja, sekä betakarotiinia erittäin suurina pitoisuuksina. Tyrnimarja on tunnettu terveyden ja hyvinvoinnin lähde. C-vitamiini edistää normaalia vastustuskyvyn toimintaa, auttaa vähentämään väsymystä ja suojaa soluja hapettumisstressiltä. Erittäin suuri E-vitamiini ja flavonoidipitoisuus tekevät tyrnistä tehokkaan avun tukemaan immuunijärjestelmää. Myös monet muut marjan sisältämät aineet edistävät vaikuttavien aineiden imeytymistä. C- vitamiini ja flavonoidit toimivat yhdessä paremmin kuin erikseen, samoin C- ja E- vitamiini yhdessä sekä E- vitamiini ja betakaroteeni yhdessä.
 • Lähde-ravintolisissä on koko marja hienonnettu - myös siemenet.

RUUSUNMARJA

 • Ruusunmarja on C-vitamiinirikkain kaikista marjoista ja lisäksi siinä on paljon E-vitamiinia. Ruusunmarja sisältää mm. bioflavonoideja, antioksidantteja, aminohappoja, glukoosia, betakaroteenia, kuparia, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä, rautaa, seleeniä, Omega-3 -rasvahappoja, fluoridia, vitamiineja A, K, D, B6 ym. Ruusunmarjaa on perinteisesti käytetty anemian ehkäisyyn ja sillä on vastustuskykyä parantava ominaisuus.

MUSTAHERUKKA

 • Mustaherukka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja, flavonoideja, kasvisteroleja, kuitua ja elimistölle välttämättömiä rasvahappoja.  
 • Mustaherukka sisältää tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja hapettumiselta. Näitä antioksidantteja ovat C- ja E-vitamiinit sekä flavonoidit.
 • Lähde-ravintolisissä on koko marja hienonnettu.

KURKUMA

 • Kurkuma kuuluu inkiväärikasveihin ja sen juurakossa on kurkuminoideja, joiden vaikutus on tulehdusta estävä ja hillitsevä. Kurkumassa on myös runsaasti eteeristä öljyä.
 • Kurkuma on antibakteerinen ja vahva antioksidantti, joka edistää kehon hyvinvointia.
 • Kurkuma on hyvä myös nivelten hyvinvoinnille.
 • Kurkuma onkin kansan suussa saanut nimen "luonnonkortisoni".
Pomon buusteri 200 g
20.95 €
Kpl:      Lähde Pomon buusteri - kehosi hyvinvointiin

 

Lähde Pomon buusteri on tyrnimarja-, ruusunmarja-, mustaherukka-, karpalo- ja kurkumajauhe kehosi hyvinvointiin.

Ei sisällä täyteaineita.

 

Vitamiinipommi suoraan luonnosta!  Meidän pomon luottotuote sisältää runsaasti vitamiineja, kiihdyttää aineenvaihduntaa sekä sen sisältämä kurkuma on hyväksi vastustuskyvylle ja nivelille. Aloita aamusi niin kuin meidän pomo!

 

Lähde-ravintolisissä on koko marjat hienonnettu - myös tärkeät siemenet.

 

Aineosat: tyrni 20 %, ruusunmarja 20 %, mustaherukka 20 %, karpalo 20 %, kurkuma 20 %

 

Ravintoarvot / 100 g:

Energiaa   1306 kJ/ 313 kcal

Rasvaa   9,8 g

- tyydyttynyttä rasvaa   1,8 g

Hiilihydraatteja      36,3 g

- joista sokereita   11,4 g

Proteiinia         10,8 g

Suolaa              0 g

Ravintokuitua   28,6 g

 

Purkissa on noin 40 päivän annosta yhden mitan annostuksella.

Käyttöohje: annostus päivittäin, 1 - 1 1/2 mittaa (mitta 15 ml ~ 5 g) jauhe sekoitetaan esim. juomaan tai joqurttiin.

 

Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Ei suositella lapsille eikä raskaana oleville ja imettäville.

 

LÄHDE-RAVINTOLISÄT EIVÄT SISÄLLÄ MITÄÄN TÄYTE-/ LISÄAINEITA, esim.:

* vesi

* paakkuuntumisenestoaine

* pintakäsittelyaine

* selluloosa

* stabilointiaine

* emulgointiaine

* hyytelöimisaine

* elintarvikeväri

* glyseroli = alkoholi

* sakkaroosi = ruokosokeri, tav. sokeri

* glukoosi = rypälesokeri
* fruktoosi = hedelmäsokeri
* laktoosi = maitosokeri
* dekstroosi = D-glukoosi (rypälesokeri)
* inuliini = hedelmäsokerista muodostunut varastopolysakkaridi
* maltodekstriini = tärkkelys
* maissitärkkelys
* palatinose = hiilihydraatti
* viherjauho

* hiiva
* vehnänlese
* riisilese
* riisijauho

* kaurajauho